Welkom op de website van Welsh Wonder.  

 

*** Bekijk onze puppy pagina***


Neem gerust een kijkje. Hier lees je over onze honden, fokplannen en de avonturen die we samen beleven. Bij interesse in onze kennel en werkwijze, meer informatie over onze toekomstige nesten, of beschikbaarheid, stuur ons gerust een bericht!

meer infoMama waar zijn al jouw haren gebleven? 


Loïs is goed aan het vernieuwen van haar vacht begonnen. Dit hoort ook wel bij de periode na de bevalling, maar we hadden gehoopt dat het geleidelijk zou gaan. Maar je ziet, er is ineens maar weinig hondje over... en de vlokken haar vliegen door de tuin. Dit vinden de meiden dan wel weer grappig om te zien, kleine plukjes "mama" om achteraan te rennen ... 


Eens in de zoveel tijd doen we alle honden wassen en in de shampoo en conditioning zetten.  Dit helpt goed tijdens de rui periode. Na het wassen, even met de waterblazer (een soort grote föhn) lekker de rest van de lossen haren eruit wapperen. En we controleren de voetjes, waar nodig maken we ook de nagels iets korter. Dus 2 keer per jaar even een onderhoudsbeurt en ze kunnen er weer tegenaan, perfect! Na regen komt zonneschijn...

Nou, dan moet je wel goed opletten, waar dat zonnetje dan schijnt. Gelukkig hebben we alle ruimte, en kunnen de puppy's gemakkelijk van binnen naar buiten om van mooi weer te genieten. In de ochtend buiten ontbijten, lekker spelen en ravotten, iets leukers is er niet. En zo stoer als deze puppy's zijn, maakt het ze niets uit dat het nog een beetje nat was vanochtend, dat mag de pret niet drukken. En zeg nou zelf, als je dit zo samen ziet, dan voelt dat net zo goed als een heerlijk zonnetje.Verhuisdag 

Inmiddels hebben de pups een gigantisch speel paradijs voor hunzelf, met een schommel en een wandel brug. Alles om gezond nieuwe indrukken op te doen. Mama houd een oogje in het zeil. Ook kunnen ze met mooi weer lekker naar buiten.
Samen spelen en nieuw speelgoed ontdekken

Ze kunnen al echt rond lopen, en de wereld ontdekken. 
De speeltuin is bijna klaar voor gebruik


Nog even wachten, maar dan kunnen de puppy's lekker los spelen in onze binnen en buiten speel paradijs. Voor de puppy's hebben we een nieuwe schommel opgehangen midden in de ruimte, deze is door Bikkel 100% goedgekeurd. 
Happy Birthday James!

1000055445-cmid_fh44c-9kv6mr
1000055441-cmid_fh44a-w3qw4r

27 April heeft hij 8 kaarsjes uitgeblazen

 Puppy's geboren


Op 22 Aril zijn er puppy's geboren, bekijk hier meer informatie
De laatste lootjes 

 

Het aftellen is begonnen, eind April verwachten wij puppy's. Mamma voelt zich goed, ze doet het iets rustiger aan, zoals je kunt zien op het filmpje. Nog heerlijk genieten van het mooie weer buiten, rustig ontspannen kijken naar alles wat ze ziet in de tuin. 


We beginnen de dag altijd samen met een gezellige wandeling, maar de rondjes voor Madam worden steeds kleiner, en halverwege de route, is het clubje al snel in 2en gesplitst. De jongens lopen zo hard en snel, dat we al een paar keer bij de voordeur weer zijn ingehaald. 


Zo lief om te zien, dat ze alle drie nog wel samen willen spelen, maar de jongens doen echt rustig aan met mama in spe. En ze komt ook bij ons steeds meer knuffelen en aandacht vragen... nog eventjes genieten van de rust samen...Lang leve de lol


We konden in Februari eindelijk weer door de uiterwaarden wandelen. Het water van de waal was gezakt en omdat er kleine vorst was, waren we ook niet al te vies van de modder. Alhoewel, James geen smoesje nodig om toch te gaan zwemmen.


Al snel komen ook de runderen en konikpaarden weer terug, en is het weer opletten geblazen. Het is wel eens gebeurt, dat wel halverwege onze route, toch moesten omdraaien, omdat de kudde het pad versperd. 


Het blijft altijd een feest, zo dicht bij ons huis, zulke mooie natuur om van te kunnen genieten.


Corgi Christmas Show 

 Afgelopen weekend was het Corgi kerst feest waar we ons een jaar lang op hebben verheugd! Dit jaar was het in Horst aan de Maas, en de kerstsfeer (inclusief kou) was goed te voelen in de Merthal. Eerste dag was keurmeester Roslyn Gardiner en 2de dag Wendy Koot- van Oosten.

 

We hebben mooie keurrapporten ontvangen, en zijn overladen met kerstgeschenken, lekkere snoepjes en natuurlijk prachtige Rozetten.

 

Maar het mooiste is nog de "verrassing" achteraf. Er is van de kerst show een prachtige film gemaakt ,een mooie herinnering aan een spectaculair weekend💖🎄✨

 

 

 KCM '23 van de WCCN

Dit jaar was de clubmatch van de WCCN op 8 oktober in Warnsveld. Een ruime locatie waar we met z'n alle binnen goed konden vertoeven. Veel vrienden en (honden)familie was van de partij en de hele dag hebben we onze ogen uitgekeken.
 Er waren meer dan 50 inschrijvingen, waaronder onze James, Loïs en 2 van hun pups. De keurmeester was mvr. T. Taylor uit Engeland. Loïs won haar klasse met 1U, James 3U van de Kampioenen en de pups hadden ook een prachtig keurrapport.
Een dagje op het strand

Vanuit de vereniging was er een strandwandeling georganiseerd. We zijn gegaan, afgesproken met een paar vrienden en de verwachting dat we wel een paar bekende zouden tegen komen. De opkomst was overweldigend, het strand was bezaaid met Corgi's, zowel Pembroke als Cardigan, hun eigenaren en andere liefhebbers van het ras. We zijn vanaf Noordwijk omhoog gelopen langs het water en wat een lol hadden de hondjes samen. Zwemmen, rennen en de meeuwen opjagen, je kan je voorstellen dat dit dolle pret is voor ze. En zoals een Corgi van nature graag doet, stiekem andere honden een beetje na rennen. Uiteindelijk even pauze op het terras, opdrogen en genieten van het zonnetje. Na een hapje en drankje, voor zowel ons als de Corgi's, zijn we een 2de wandeling gestart. Veel andere strand gasten waren al weer weg, maar onze 6 wisten van geen ophouden. We hebben een heerlijke dag gehad samen met vrienden en "Puppy" familie. 


Clubmatch NWCC '23

Op 3 september was de Clubmatch van de NWCC, deze keer op een nieuwe locatie, Manege Mansour in Arnhem. In alle vroegte waren we in de auto gestapt, ook al was het voor ons deze keer niet ver rijden, maar bij aankomst waren we zeker niet de eerste daar. Er was een hele rij bak voor de wedstrijd gereserveerd, en we hebben een mooi hoekje gebruikt om de spullen op te zetten. James en Loïs hadden we in de open en kampioensklasse ingeschreven en samen als koppel. Daarnaast hadden puppy's Tommy en Slinky hun debuut in de showring. En nestgenootjes Maggie en Ollie zijn ze komen aanmoedigen, super leuk om ze samen te zien!

280A7750
DSC06626
DSC06796
DSC07126
DSC06628
280A7605-Editljj
WhatsApp Image 2023-09-03 at 19.31.42

Er wordt altijd met de puppy's gestart, en Tommy mocht als eerste. Hij deed het heel goed en de keurmeester was zeer tevreden, met een "veel belovend" oordeel en een prachtig keurrapport tot gevolg. 

Door een klein foutje met de computers moeten de puppy dames even wachten tot de middag. 

DSC_0342 (1)
WhatsApp Image 2023-09-03 at 17.44.34
WhatsApp Image 2023-09-03 at 19.31.42
DSC_0345
WhatsApp Image 2023-09-03 at 19.32.24
DSC07031
age 2023-09-03 at 17.44.35
280A7857-Edit
DSC_0344


Dus nadat alle reuen waren geweest, mocht James in de kampioensklasse zijn kunstje doen. De concurrentie was groot, maar hij kreeg U3 met een prachtig keurrapport. Hierna zijn ze direct met de puppy's door gegaan, dus Slinky mocht de ring in. Met 4 andere pups samen was het een hele uitdaging om de aandacht vast te houden, maar dat deed ze super! Ook zij heeft van de keurmeester een "veel beloven" ontvangen met een prachtig keurrapport. 

De pauze was nodig om even bij te komen van de drukke ochtend, en we hebben buiten kunnen genieten van de uitgebreide lunch die de club had geregeld voor ons. 

280A7875
280A7875
DSC07246
DSC07246
DSC07347
DSC07347
DSC07318
DSC07318
280A7862-Edit
280A7862-Edit
280A7857-Edit
280A7857-Edit
280A7874-Edit
280A7874-Edit
280A7876
280A7876
DSC07319
DSC07319

Tommy en Slinky hebben samen heerlijk gespeeld in het zand, ze hoefde tenslotte ook niet meer de show ring in. We hebben in de tussentijd genoten van hun spel en de honden in de ring, voordat wij zelf met Loïs de openklasse in mochten. Het was druk, met 10 inschrijvingen werd het gezamenlijke rondje door de ring even opgedeeld in 2 rondjes. Uiteindelijk liet Loïs iedereen ver achter zich en ontving zij de eerste plaats van de klasse! Beste teef en beste reu zijn aan onze neuzen voorbij gegaan, maar we hebben nog samen de koppels klasse gedaan, en samen met "de Milligenhof" in de fokkersgroep gelopen. Het was een zeer geslaagde dag en we hebben genoten van iedereen die erbij was! 


Bon Vacances

Zoals de meeste wel weten, als wij op vakantie gaan, gaan ook de honden mee. Daar zoeken wij gewoon de vakantie op uit. Deze keer had ik een leuk huisje in Frankrijk gevonden. Een klein huisje weliswaar, maar hey, de honden mochten mee. Dus wij, spullen en hondjes ingeladen, Nic op de motor, en Simone met de auto. En wat zijn ze dan toch braaf, doen niet moeilijk in de auto, en met de eerste pauze in België hebben ze ook gewoon even de omgeving bij "Aire de Sprimont Ouest" kunnen ontdekken. De benen strekken en lekker los over het grasveld rennen. 

Eenmaal bij het huisje moest hier natuurlijk ook weer alles goed bekeken worden. De bank was een "no go" hadden we de eigenaar beloofd, maar het bed is wel door iedereen beoordeeld. Ook de omgeving van het huisje was snel goed gekeurd. Muisjes, sprinkhanen en de meest vreemde geurtjes (denk ik) wat goed was voor uren snuffelen. 

Iedere dag stond er een wandeling op de planning, soms wel 10 km. Puur toeval kwamen we op een zondag een rommelmarkt tegen, terwijl we opzoek waren naar de bakker. Dus hondjes aan de riem, zakjes mee, en we zijn tussen de mensen en spullen gaan struinen. Bijzonder om te zien hoeveel mensen samen met de hond deze markt bezochten. En hoeveel Nederlands we hebben gehoord die ochtend.


Iedere dag zijn we natuurlijk gaan wandelen, maar we hebben ook samen de toerist uitgehangen. Het leukste was Kasteel Sedan, hier waren de honden ook welkom. Met slechte weersvoorspelling ook wel leuk om een actieve dag binnen te houden. Je bent zo een uurtje of 2 zoet in een groot kasteel, en ook de honden hebben kunnen mee genieten van de bezienswaardigheden binnen. Na afloop een rondje door Sedan om de oude straten te bekijken, maar het weer zat niet mee. Volledig nat geregend weer terug bij de auto, wachten daar een verrassing. De auto zat vast in het natte gras, en wilde niet meer van de plek af komen. Gelukkig heeft de lokale medewerker van de autogarage ons terug op de weg kunnen trekken. 

De rit terug naar het vakantiehuis hebben de drie heerlijk geslapen in de auto. 

De vakantie zat weer vol avontuur, wandelen en bezienswaardigheden. Het leukste is altijd hoeveel aanspraak je krijgt, in alle talen, door de hondjes. 

Nu we weer lekker thuis zijn, kunnen de hondjes weer dromen over hun volgende avontuur. "Wat hoor ik in het struikgewas...?"


Er is niets lekkerder voor een Corgi dan los lopen en achter je neus aangaan. Voor de hondjes bedoel ik dan natuurlijk. En dat kan perfect in het losloopgebied van Bergharen. ze hebben er alles; Bos, zand, heuvels en natuurlijk allerlei verschillende beestjes. 

Loïs is opzoek naar de krekels in het gras, je ziet ze bij haar wegspringen, vangen is (nog) niet gelukt.

Bikkel geniet op zijn eigen manier van deze vrije natuur en gaat er maar lekker bij liggen.
Dolle vakantie pret

 Voor dat speciale vakantie gevoel, zijn wij samen weer een keer naar het strand geweest. Eigenlijk wilde we een huisje huren op Texel, maar dit was toch moeilijk te regelen zo op het laatste moment én met drie honden. 


Dus we zijn in de auto gestapt en vertrokken naar het westen voor 1 dagje. Het was enorm winderig, met veel andere hondjes om mee te dolle in het water en de meeuwen om achteraan te rennen. Onze waterratten hebben zeker lol gehad tussen de golven. En het was heerlijk vertoeven in de strandtent waarde hondjes meer dan welkom waren. Het vakantiegevoel was compleet.

 • 20230630_144430
 • 20230630_144435
 • 20230630_144435(0)
 • 20230630_135311
 • 20230630_135258
 • 20230630_135257
 • 20230630_135239
 • 20230630_142434Feest bij 't Poeleke

Afgelopen weekend zijn we met z'n allen naar hondenzwemvijver 't Poeleke in Oeffelt geweest. De NWCC had voor leden en gasten de hele middag de zwemvijver afgehuurd en er waren allemaal Corgi's die heerlijk konden genieten van het water, rondjes rennen en rollen in het gras. 

DSC_5525
DSC_6069
DSC_5503
_NZ64016
DSC_5709
DSC_5694


Onze corgi's hebben weer heerlijk genoten, lekker met iedereen kunnen spelen, oude vrienden gezien en nieuwe vrienden gemaakt. Speciale dank aan de vereniging voor de opzet van deze leuke middag! 

 • _NZ63936
 • _NZ64016
 • _NZ64230
 • _NZ64232
 • _NZ64236
 • _NZ64239
 • _NZ64243
 • _NZ64425
 • _NZ64430
 • DSC_5250
 • DSC_5342
 • DSC_5413
 • DSC_5423
 • DSC_5503
 • DSC_5525Het empty nest syndroom 

Inmiddels zijn de pups van James en Loïs bij hun nieuwe eigenaren terecht gekomen, en hoewel we goed op de hoogte blijven met filmpjes en foto's ga je ze toch missen. Het is erg stil in huis... Maar het geeft ons ook weer ruimte om met de drie musketiers er heerlijk op uit te trekken. En wat is nou leuker dan puppy's kijken ;) Op zondag 4 juni zijn wij naar de jonge honden dag van de NWCC in Epse gegaan. 

DSCF1076
DSCF1160
B70W1948
DSCF1113
B70W1455


Dit wordt altijd prachtig verzorgd op een ruim terrein met genoeg ruimte voor 2 keurringen, kraampjes met hondenspullen en ruimte om zelf gezellig de hele dag met je stoeltje en hondenren te zitten. 

Het was heel leuk om alle bekende weer eens te zien en spreken, en om de jonge honden geboren in het afgelopen jaar vol trots in de ring te mogen zien lopen.

De keurmeesters zijn extra geduldig met de debutanten, voor zowel pup als eigenaar ;). De jonge corgi's mogen samen met broers en zussen tegelijk in de ring, zodat de keurmeester kan zien hoeveel zij op elkaar lijken. Nog leuker is het als mama en papa ook aanwezig zijn deze dag. Samen lopen zij een rondje door de ring en worden dan 1 voor 1 op tafel gezet waarna de keurmeester even komt kijken naar bijvoorbeeld tandjes. Het lijkt een beetje op een dierenarts bezoek, zonder de vieze luchtjes en witte jas. 

WhatsApp Image 2023-06-04 at 20.47.53 (1)
B70W1722
B70W1733
B70W2012
DSCF1093
DSCF1143


De "mooiste" reuen krijgen een certificaat met "belofte voor de toekomst" en aan het einde van de middag mogen zij nog een ere rondje lopen tijdens de reuenparade. Wie weet zitten hier wel de toppers van de toekomst tussen...

We hebben heerlijk genoten van deze dag, het is altijd een leuk evenement om bij te mogen zijn. En natuurlijk kijken wij nu al uit naar de jonge honden dag 2024, waarbij de pups van Loïs en James een uitnodiging zullen ontvangen om aan deze gezellige dag te mogen deelnemen... wordt vervolgd! 


De laatste dagen bij mama.

De tijd is snel gegaan, het moment om uit te vliegen is bijna daar. Nu dus nog extra genieten van alle tien, voordat ze naar hun nieuwe gouden mandjes vertrekken...

 • 20230522_113009
 • 20230522_113150
 • 20230522_113328
 • 20230522_113800
 • 20230523_163241
 • 20230523_163252
 • 20230523_163300
 • 20230523_163337
 • 20230524_160130
 • 20230524_160134
 • 20230524_160216
 • 20230524_160242
 • 20230525_192821
 • 20230525_192823
 • 20230525_192852De speeltuin is uitgebreid  

Met tien puppy's kom je al gauw ruimte te kort. Ze groeien als kool en gaan steeds verder met de wereld om hun heen ontdekken. Daarom hebben wij snel de rest van de tuin puppy proof gemaakt, en een binnenspeelparadijs aangelegd. Met vrienden die altijd bereid zijn om te helpen, hebben we zo veel mogelijk rennetjes aan elkaar gemaakt met extra speeltoestellen om op te klauwteren. Kijk hier hoe de pups het vonden. 


Moe maar voldaan

Wij kregen vandaag visite uit Limburg. Super gezellig en we hadden de hele tuin in orde gemaakt zodat we daar samen met de pups konden spelen. 

Uiteindelijk werd het weer minder lekker, en het wilde zelfs gaan regenen. Dus, samen met de visite en 10 puppy's zijn we weer terug de woonkamer ingegaan. Omdat dit natuurlijk lang niet zo leuk is als de speeltuin buiten, hebben we alles uit de kast gehaald om de pups verder te entertainen... met succes. Na 30 minuten zijn ze alle tien in slaap gevallen met dit resultaat.
Met de paplepel in gegoten. 

De tijd vliegt, ineens waren de oogjes open, gingen ze een beetje lopen en kon je de eerste grommetjes vanuit het badje horen. Tijd om de pups over te verhuizen naar een ruimere slaapplek, waar ook mama nog lekker bij kan liggen. 


Daarna, na alle inspanning, hebben de kleintje een heerlijke puppypap gegeten.


Ze worden zo snel groot. Het gaat natuurlijk nog niet heel soepel, uit zo'n bak eten. Maar alles wat vies wordt, doet mama met liefde weer schoonpoetsen. Met z'n allen aan de melkbar!!!


Het is een gedoe, 10 baby's en ook precies 10 tepels ;) 

De puppy's groeien goed, worden steeds sterker en groter. Heerlijk om te mogen meemaken natuurlijk. Loïs is een top mama en probeert tijdens het voeden ook nog wat te poetsen. Dat wordt alleen lastig als iedereen aan een tepel ligt te drinken. Mama heeft er inmiddels verschillende technieken voor ontwikkeld en wordt steeds creatiever met multitasking. Hier zie je hoe goed ze gegroeid zijn in de tussentijd, en wat een verschil wanneer ze allemaal bij mama drinken vergeleken met een weekje terug.  


 De puppy's zijn geboren, mama en de kleintjes maken het goed. De voorbereidingen zijn in volle gang


Je ziet het goed, dat is een opblaasbadje. We hebben deze week de woonkamer helemaal klaar gemaakt voor de bevalling, en wij gaan gebruik maken van opblaasbadje. Van dichtbij meegemaakt, hebben we kunnen zien hoeveel voordeel dit met zich mee brengt. Het is ook voor mama hond super comfortbel en ze gaan er al snel uit zichzelf heerlijk in liggen. 

Voor nu ligt loïs nog graag op haar fluffy kussen en is James al meerdere keren in het badje "gedoken". Maar het aftellen is toch wel een beetje begonnen voor ons. 

Mama-to-be voelt zich super goed, is vrolijk en eet nog lekker mee. Puppy spam...


Wij zijn er natuurlijk volop al mee bezig, het toekomstige nest. Loïs doet het goed, is mooi rond en gezond en heeft ook nog een lekkere eetlust. 

Als je dan denkt aan hoe het vroeger was, word ik toch een beetje weemoedig. Die puppy foto's van toen zijn zo aandoenlijk. Vandaar dat ik er hier een paar wil delen voor iedereen die hier komt, opzoek naar schattige "Corgi puppy plaatjes".

 • James 9 weken
 • Loïs 7 weken01
 • James eerste boot tocht
 • Jutter en James
 • James 10 weken
 • Loïs 7 weken
 • Loïs 8 weken
 • loïs 9 weken.004
 • James 6 weken 02
 • James 8 weken
 • Clubmatch NWCC 2021
 • James 6 weken 01
 • loïs 9 weken.002
 • James 6 weken 03
 • loïs 9 weken.003Shop till you drop. 


Het is extra leuk, wanneer je thuis drie Corgi's hebt, om even wat tijd voor 1 alleen te nemen. Loïs vond het een strak plan om even samen naar de dierenwinkel te gaan. Zo kan je tenslotte rustig de tijd voor jezelf nemen en alles goed bekijken. Vooral de vogeltjes zijn erg interessant, en het gangpad waar de bemeste tuinaarde staat wilde ze ook wel van dichterbij bekijken, dat hebben we maar niet gedaan.Ze heeft volop kunnen genieten van alle aandacht en aaitjes die ze kreeg van de mensen daar en na afloop hebben we ook voor iedereen die thuis waren gebleven, een lekker kluifje meegenomen natuurlijk. Liefde is, samen delen
Geen vuiltje aan de lucht. 


Heel Nederland lag afgelopen vrijdag op z'n gat, er was weer sneeuw gevallen. Ook hier zag het er heftig uit, en je werd ook echt nat tijdens het wandelen. De hondjes (en hun baasjes) houden niet van kou en nattigheid als het uit de hemel komt vallen, dus we hebben het broodnodige buiten gedaan en daarna lekker binnenblijven met een snackje. 

Zaterdagochtend was er bij ons geen sneeuw meer te bekennen, maar een helder blauwe hemel en een krachtig voorjaarszonnetje. 

We zijn daarom naar de uiterwaarde gewandeld waar de Corgi brigade heel dapper het water in is geweest. 


Het water in de nevengeul is natuurlijk ook koud en nat, maar deze "Bikkels" gaan graag pootje baden langs de strandjes bij de waal.  En de Topper 2022 is ...


De rassen Vereeniging NWCC waar wij actief lid van zijn, heeft al jaren de toppercompetitie voor showhonden van NWCC leden. Bij elke CAC show kan je hond punten verdienen. De eigenaren van de beste reu en teef van de Cardigans en Pembroke ontvangen een leuke prijs. 

Loïs heeft het afgelopen jaar met de shows in totaal 96 punten behaald en is hiermee Beste Cardigan Teef 2022 geworden! WoW!!!In 2022 heeft de Raad van Beheer ook een showcompetitie geïntroduceerd: de WOW competitie. WOW staat voor Winner Of Winners. De puntentelling is simpeler dan die van de toppercompetitie en aan de WOW competitie doen alle honden mee, die in Nederland aan een CAC show deelnemen. Ook tellen alle bezochte shows van een kalenderjaar mee. Elke deelnemende hond ontvangt de einduitslag op zijn account op mijnrvb.nl. Meer informatie over de WOW competitie vind je op raadvanbeheer.nl en op showresultaten.nl.

In de WoW competitie van Raad van Beheer is Loïs op nummer 3 geëindigd van de welsh corgi cardigan's.  

 Hiervan gaat alle eer naar Nic, die haar vol vertrouwen en liefde showt.

 Van je Vrienden moet je het hebben.

Sociaal als corgi's zijn van nature, zijn ook wij altijd wel in voor een feestje. Onze vriendin zou gezellig naar ons toe komen dit weekend en had een paar extra corgi's meegenomen naast haar eigen honden, waaronder de zus van James en haar huisgenootjes. Altijd dikke pret samen. Natuurlijk ga je na het luie ontbijt samen de uiterwaarde ontdekken, iets wat voor de corgi vriendinnen nieuw en spannend was. Maar we hadden beloofd, er is water, en vooral Jinx is gek op zwemmen! Dus wij er op uit met in totaal 9 honden. Het is maar een klein stukje lopen, de straat uit, dijk over, en via de camperparkeerplaats kan je zo de uiterwaarde in lopen. 

Maar ja, met zoveel Corgi's bij elkaar ben je een hele bezienswaardigheid en krijgen we altijd aandacht. Zo ook deze keer en we staan zelfs op Instagram!

Het is altijd feest als je samen bent met vrienden.
 Het zondag dilemma


Zondag, rustdag. Maar natuurlijk mag je dan ook leuke dingen ondernemen wanneer je daar zin in hebt. Hier betekend dit vaak, "thuis logeren", dan gaat het matras naar beneden en slapen we met de honden samen. "Ontbijt op bed" en natuurlijk zelf je favoriete speeltje uitzoeken. James wilt altijd graag het onderste uit de kan, of in dit geval de speelgoed mand. 

 
E-mailen
Bellen
Info